معاونت شهر سازی و معماری شهرداری رشت خبر داد:
برگزاری جلسه به منظور نظارت مضاعف بر ساخت و سازهای شهری و پیشگیری از تخلفات ساختمانی
نظر به گسترش ساخت و سازهای غیر مجاز و خطر آفرین در سطح شهر و اتفاقات ناگوار در شهر آبادان، جلسه ای در راستای هماهنگی به منظور نظارت مضاعف برساخت و سازهای شهری و پیشگیری از تخلفات ساختمانی به ریاست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری رشت و با حضور مدیر هماهنگی و نظارت بر ساخت و ساز، مدیراداره بازرسی شهرداری رشت، رئیس اداره نظارت بر اجرای ساختمان، مدیران مناطق، رئیس دبیر خانه کمیسیون ماده صد، مدیر پیشگیری و نظارت بر تخلفات ساختمانی، رئیس و کارشناسان سازمان آتشنشانی، روسای واحدهای تخلفات مناطق، معاونین خدمات شهرو روسای نواحی و کارشناسان مربوطه مناطق پنجگانه در روز یکشنبه 1401/3/29 در سالن آتشنشانی برگزار گردید.
رضاویسی ضمن تاکید بر جلوگیری از احداث ساختمان های بدون مجوز و یا بر خلاف مجوز، توسط نواحی شهرداری در مراحل اولیه کار در ادامه به تشریح شیوه نامه ای که در شورای شهر مصوب گردید و از وظایف و اکیپ های پلیس ساختمان و تشکیل اداره نظارت بر ساخت و سازها در مناطق که وظیفه هدایت پرونده ها، پاسخ به کمیسیون ماده صد و پیگیری آنها را دارند پرداخت.
همچنین به رعایت دقیق تبصره 7 ماده صد ارائه گزارش توسط مهندس ناظر طبق فرایندی که در منطقه وجود داردو نقشی که در کاهش تخلفات ساختمانی دارد اشاره شد.
در ادامه کلیه مفاد شیوه نامه و وظایف شهربان و روسای نواحی و روسای ادارات نظارت بر ساخت و سازهای مناطق توسط رئیس نظارت بر ساخت و ساز قرائت شد.
و به وظیفه خطیر روسای نواحی در جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز تاکید گردید و همچنین به نقش گزارشات مردمی در سامانه 137 نیز اشاره شد.که از این طریق شهروندان به شهرداری می توانند کمک شایانی در شناسایی تخلفات ساختمانی نمایند.
و درپایان درخصوص مسائل و مشکلات پیش روی شهرداری در برخورد با تخلفات ساختمانی و راهکارهای نظارت مضاعف و کاهش تخلفات ساختمانی توسط اعضای حاضر در جلسه، بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.